Deprem Son Dakika Istanbul - Son Dakika Istanbul Da Deprem Afad Ve Kandilli Den Pes Pese Aciklamalar Guncel Haberleri / Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi.

Deprem Son Dakika Istanbul - Son Dakika Istanbul Da Deprem Afad Ve Kandilli Den Pes Pese Aciklamalar Guncel Haberleri / Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi.. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti. Jun 19, 2021 · son dakika! Saat 15.07'de meydana gelen depremin merkezi i̇stanbul'un kartal ilçesi oldu. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk.

Afad'dan yapılan son dakika açıklamada depremin saati 15.07 olarak kaydedildi. Anadolu yakasında meydana gelen depremin merkez üssü olarak kartal olarak açıklandı. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. Jun 19, 2021 · son dakika! Jun 19, 2021 · istanbul ilinin sultanbeyli ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi.

Son Dakika Istanbul Icin Dev Hazirlik Basladi Iste Vatandaslarin Tahliye Edilecegi Iller Son Dakika Haberleri Milliyet
Son Dakika Istanbul Icin Dev Hazirlik Basladi Iste Vatandaslarin Tahliye Edilecegi Iller Son Dakika Haberleri Milliyet from i2.milimaj.com
Jun 19, 2021 · istanbul ilinin sultanbeyli ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul'un avrupa ve anadolu yakasındaki birçok ilçede hissedildi. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Jun 19, 2021 · son dakika: Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu.

3,9 büyüklüğündeki deprem anadolu yakası'nda ve çevresinde daha fazla hissedildi.

Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu. Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 3,9 büyüklüğündeki deprem anadolu yakası'nda ve çevresinde daha fazla hissedildi. Saat 15.07'de meydana gelen depremin merkezi i̇stanbul'un kartal ilçesi oldu. Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi. Jun 19, 2021 · son dakika! Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul'un avrupa ve anadolu yakasındaki birçok ilçede hissedildi. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Jun 19, 2021 · istanbul ilinin sultanbeyli ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi.

Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da son dakika deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · istanbul ilinin sultanbeyli ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. İstanbul'da deprem korkuttu | son depremler i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Istanbul Da Korkutan Deprem Buyuk Panik Gundem Haberleri
Son Dakika Istanbul Da Korkutan Deprem Buyuk Panik Gundem Haberleri from mo.ciner.com.tr
Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. 3,9 büyüklüğündeki deprem anadolu yakası'nda ve çevresinde daha fazla hissedildi. Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. İstanbul'da deprem korkuttu | son depremler i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamada depremin saati 15.07 olarak kaydedildi.

Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi.

Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Jun 20, 2021 · gelen son dakika haberine göre i̇stanbul deprem ile sallandı. Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamada depremin saati 15.07 olarak kaydedildi. Saat 15.07'de meydana gelen depremin merkezi i̇stanbul'un kartal ilçesi oldu. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Jun 19, 2021 · son dakika: Anadolu yakasında meydana gelen depremin merkez üssü olarak kartal olarak açıklandı.

Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Afad'dan yapılan son dakika açıklamada depremin saati 15.07 olarak kaydedildi. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Jun 19, 2021 · istanbul ilinin sultanbeyli ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Istanbul Da Korkutan Deprem Geyve Medya
Istanbul Da Korkutan Deprem Geyve Medya from geyvemedya.com
Jun 19, 2021 · son dakika: Jun 19, 2021 · istanbul ilinin sultanbeyli ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan son dakika açıklamada depremin saati 15.07 olarak kaydedildi. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi.

Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu.

İstanbul valisi yerlikaya, deprem nedeniyle. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Özellikle i̇stanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Jun 20, 2021 · gelen son dakika haberine göre i̇stanbul deprem ile sallandı. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul'un avrupa ve anadolu yakasındaki birçok ilçede hissedildi. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti. Jun 19, 2021 · istanbul ilinin sultanbeyli ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da saat 15:07'de büyüklüğü henüz açıklanamayan bir deprem meydana geldi. Afad'ın son dakika açıklamasına göre saat 15:07 sularında merkez üssü istanbul sultanbeyli olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Anadolu yakasında meydana gelen depremin merkez üssü olarak kartal olarak açıklandı. Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi.

Saat 1507'de meydana gelen depremin merkezi i̇stanbul'un kartal ilçesi oldu deprem son dakika. İstanbul'da deprem korkuttu | son depremler i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama